Trainingstijden veld 2017/2018

Alle veldtrainingen vinden plaats op het kunstgrasveld naast basisschool Amby.
Klik hier voor de routebeschrijving.

20:00 - 21:30 uur 1818 Recreanten

18:00 - 19:00 uur KV Maastricht C1
19:00 - 20:30 uur De Hippo's
20:30 - 22:00 uur KV Maastricht 1 & KV Maastricht 2

18:30 - 19:30 uur Kangoeroes/F1
19:00 - 20:00 uur KV Maastricht C1
20:30 - 22:00 uur KV Maastricht 1 & KV Maastricht 2

Logo Kangoeroe Klup

doc  Aanmeldingsformulier 2017-2018

Lid worden?

KVMaastrichtwelkom
Naast het feit dat korfbal de enige sport ter wereld is die gemengd gespeeld wordt, is het ook een sport die zeer allround is. Korfbal wordt tijdens het voor- & najaar in de buitenlucht gespeeld. De rest van het jaar wordt er binnen in een zaal getraind en wedstrijden gespeeld.

Uitproberen?

• Je bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons
  • Je kunt vanaf 4 jaar al bij ons meedoen (Zie ook Kangoeroe Klup)
  • Je mag de eerste 4 keer gratis mee trainen

Daarna maak je de keuze lid worden of niet. Veel andere verenigingen koppelen het lidmaatschap aan minimaal één jaar contributie betalen (o.a. voetbal en hockey) en maken melding van een wachtlijst en/of inschrijfgeld.
Bij KV Maastricht is dat allemaal NIET het geval!

Voor de actuele trainingstijden zie hiernaast. De trainingen van de jeugd vinden altijd plaats op het volgende adres:

Sportterrein Van Slijpestraat:
Van Slijpestraat (tegenover nummer 77)
6225 BK Maastricht

Daanaast beschikt de accomodatie over een sportzaal (BS Amby) om te trainen.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Aanmelden:
Als je eenmaal besloten hebt om lid te worden dan kun je hiernaast het aanmeldingsformulier downloaden.
Uitprinten, invullen en inleveren bij de trainer.

Contributie:
Diegene die (nog) geen competitie spelen betalen slechts 9 euro per maand.  Bekijk hier de rest van het contributie overzicht.

Vragen?
Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Voor informatie omtrent jeugd mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en senioren kunnen terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leergeld kl Alle kinderen mogen meedoen:
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen graag helpen!

Misschien ken je wel iemand die ook op korfbal wil, maar waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Of misschien ben je zelf wel een ouder die het moeilijk vindt om de contributie te betalen. Vaak kan de stichting Leergeld ook helpen als het gaat om kleding of andere spullen, die nodig zijn om te sporten.

Want nu meedoen is straks meetellen!

Kijk voor meer informatie op: http://leergeldmaastrichtenheuvelland.nl/