“SponsorKliks,

AVG: De nieuwe privacywet

Privacy KVM

Privacy KVM
Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons privacy beleid is alvast aangepast, lees het hier. Afgelopen week heeft het bestuur een bijeenkomst van de gemeente Maastricht gehad over de nieuwe wetgeving. 

Lees meer: AVG: De nieuwe privacywet

Dames bedankt!

Bestuursleden bedankt

Bestuursleden bedankt

Gisteren tijdens de Algemene Ledenvergadering traden 3 bestuursleden af. Naast secretaris Margo hebben ook algemene bestuursleden Elly en Lin hun functie neergelegd. Ze werden door onze voorzitter in het zonnetje gezet met een bloemetje. 

Lees meer: Dames bedankt!

Laatste kans: Kamp 2018

Kamp 2018 FP

Kamp 2018 FP

Laatste kans om je op te geven voor het kamp. Dit vindt plaats op 15, 16, 17 juni 2018. We gaan naar dezelfde locatie als afgelopen kamp. (Lutgardhof). Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Lees meer: Laatste kans: Kamp 2018

Vacature: Secretaris KV Maastricht

Laptop KVM Logo

Laptop KVM Logo

Ons bestuur is vanwege het aftreden van Margo Evers op zoek naar een secretaris. KV Maastricht is een kleine vereniging en tal van onze leden vervullen al diverse functies (u kunt hierbij denken aan de activiteitencommissie, de technische commissie, jeugdtrainers, ophalen oud papier etc).

Lees meer: Vacature: Secretaris KV Maastricht

: