“SponsorKliks,

Jubileumtoernooi 25 + 2 GOT afgelast

FP GOT 27 AUG AFG

FP GOT 27 AUG AFG
Update 26 juli: Hartelijk dank voor jullie aanmeldingen voor het grote openingstoernooi van KV Maastricht. Helaas hebben wij te weinig aanmeldingen mogen ontvangen. Om die reden wordt het GOT 2022 afgelast. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om op vrijdagavond een keer mee te komen trainen of gezellig een drankje in de kantine te doen.

Nieuwsbericht 6 juli: Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat onze vereniging 25 jaar bestond. Echter willen wij dit tóch niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom willen we jullie (leden, ouders en oud-leden) graag uitnodigen voor het GOT: Grote OpeningsToernooi.

Dit is op zaterdag 27 augustus. Schrijf je snel in! Dat kan via het onderstaand formulier.

Op zaterdag 27 augustus 2022 om 14.00 uur start het toernooi. Je geeft je individueel op en wordt ingedeeld in teams van 4 á 5 personen. Per team speel je een aantal wedstrijdjes monokorfbal, afhankelijk van het aantal opgaves.

Bij minimaal 20 opgaves zal ons GOT doorgang vinden.

Na afloop van het GOT is er de mogelijkheid om na- en bij te praten met overige (oud)-leden. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er voor een hapje gezorgd worden, wellicht tegen een kleine vergoeding. Hier informeren wij jullie later over. Wij willen jullie wel vragen om alvast bij de aanmelding aan te geven of je eventueel interesse hebt om te blijven eten.

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.
Aanmelden kan uiterlijk tot en met maandag 25 juli 2022.

Wij hopen op vele aanmeldingen!

Met sportieve groet,
Het bestuur van KV Maastricht en de GOT organisatie
Milou Radder, Greetje Gerrits en Désirée Timans

Zet het alvast in je Facebook agenda hier facebook icon

Wil je meer informatie? Vraag het ons. Dit kan ook door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

: