“SponsorKliks,

Sponsor KV Maastricht gratis!

SponsorkliksMet SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan KV Maastricht, zonder dat het u een cent extra kost!

Bijvoorbeeld boek een vliegticket bij Ebookers·nl, koop een TV via Mediamarkt of reserveer een restaurant online bij Dinnersite.nl en KV Maastricht ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar KV Maastricht. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u KV Maastricht ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de deze pagina. Voor u een kleine moeite, voor KV Maastricht directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die KV Maastricht een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van KV Maastricht.

Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert KV Maastricht hier direct van!