1. Stand

Venue: De Horstacker Datum zo, 20 jan 2019 Beginn 13:10
De Hazenkamp 1De Hazenkamp 1 Nextmatch KV Maastricht 1KV Maastricht 1 -:-
Previous Matchnext Match

De zaaltrainingen van de competitie teams vinden plaats in de gymzaal bij basisschool Amby. Klik hier voor de routebeschrijving.

20:00 - 21:30 uur 1818 Recreanten (trainen op het veld zolang het weer het toe laat)
21:00 - 22:30 uur De Hippo's (sporthal De Geusselt)

19:00 - 20:00 uur KV Maastricht B1
20:00 - 21:15 uur KV Maastricht 2
21:15 - 22:30 uur KV Maastricht 1

Logo Kangoeroe Klup

doc  Aanmeldingsformulier 2017-2018

Kangoeroe Klup

Logo Kangoeroe Klup

Iedere vrijdag van 18:30 - 19:30 vindt er een Kangoeroe Klup training plaats, voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Leuke, verantwoorde en gevarieerde spelvormen komen in de training aan bod. Iedereen mag gratis en vrijblijvend vier keer mee doen. Als je het leuk vindt, vragen we aan je ouders of je Kangoeroelid bij KV Maastricht mag worden. Je mag ook altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Wat is nu precies de Kangoeroe Klup?

De Kangoeroe Klup houdt in dat kinderen op een vriendelijke manier leren bewegen en in contact komen met de bal en de korfbalsport. De kinderen die Kangoeroelid zijn van KV Maastricht, zijn tegelijkertijd lid van de Kangoeroe Klup van de korfbalbond (KNKV). Er is een speciale website voor de kleintjes http://www.kangoeroeklup.nl/.

Waarom heet het de  Kangoeroe Klup?

De naam Kangoeroe Klup is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel - een veilige en warme plaats - voor de jongste leden!

KangoeroeKlup Header

Om het geheel sprekend te maken is door het KNKV een viertal jeugdige kangoeroes ontwikkeld. Deze figuurtjes, genaamd Scoro, Funny, Jumper en Spurt, vervullen een hoofdrol binnen de Kangoeroe Klup. Zo komen zij onder andere terug op diverse promotiematerialen en merchandiseartikelen.

Lid worden?

Je kan Kangoeroe Klup-lid worden als je tussen de 4 en 6 jaar bent. Je kunt je opgeven via een speciaal formulier dat je hiernaast kunt downloaden of bij de leiding kunt vragen. Lid worden van de Kangoeroe Klup kost € 6,- per maand.

Wil je graag lid worden? Dan kan je hiernaast het aanmeldingsformulier downloaden.